Teun Fohn

Teun Föhn lanceert bijzonder nieuw project

Teun Föhn heeft een health, beauty & lifestyle platform gelanceerd. Aan Party vertelt hij hoe dit idee is ontstaan: ”Ik heb natuurlijk twee jaar geleden mijn bedrijf verkocht (kapsalon Adija, red.) en daardoor was ik toch een klein beetje mijn identiteit kwijt. Ik was een schip dat uit koers was, want waar ik mij niet bewust van was, is dat je je identiteit aan je bedrijf koppelt. In die periode zeiden vrienden van mij: ’Teun, neem nou gewoon de rust en de tijd voordat je gaat invullen wat je wil gaan doen.’

Zaadje dat nu geplant is

Samen met mijn manager Hans ben ik op het concept van het health, beauty & lifestyle platform uitgekomen (dat te vinden is op www.teunföhn.nl, red.). Daarnaast heb ik een privésalon aan huis. Daar ga ik enkel op afspraak klanten ontvangen. Het is een zaadje dat nu geplant is en ik hoop dat het uiteindelijk een hele mooie boom wordt. Ik heb er zin in om met het health, beauty & lifestyle platform aan de slag te gaan. Ik bedoel: het geeft mij heel veel structuur en richting. Ik moet gewoon hard aan het werk zijn, dan ben ik het gelukkigst.”