Imca Marina

The Voice Senior-coaches in shock na auditie Imca Marina

Ze draait al heel wat jaren mee, maar probeert haar carrière nu toch weer een boost te geven door mee te doen aan ‘The Voice Senior’. We hebben het natuurlijk over Imca Marina (79). Vanavond was het dan eindelijk tijd voor haar grote comeback tijdens de auditieronde. Zouden de coaches haar stem herkennen?

Imca staat op de bühne met het nummer ‘Never, Never, Never’. De coaches zingen mee vanuit hun stoel, maar er is maar ééntje die daadwerkelijk omdraait. Frans Bauer heeft het geluk dat hij Imca Marina toe mag voegen aan zijn team.

Als de auditie eenmaal is afgelopen, draaien ook de andere coaches hun stoelen. “Dat kan niet!”, schreeuwt Angela Groothuizen uit. Ook Gerard Joling kan het maar moeilijk bevatten: “Ik geloof dit niet!” Geer dacht wel een bekende stem te horen, maar dacht nooit aan Imca Marina. “Ik vind het zo dapper dat je met zo’n carrière hier durft te staan.”

Frans drukte als enige coach wel op de rode knop. Hij herkende haar stem niet, maar hij vond het wel een fijne stem. “Toen draaide ik om en zag ik jou en toen hoopte ik stiekem dat zij niet zouden draaien. Ik ben heel erg blij en we gaan er wat moois van maken.”

De stem van Imca was niet makkelijk te herkennen, want ze heeft een infectie op haar strottenhoofd. “Ik heb een soort dekentje om mijn stem heen”, legt ze uit. Imca doet vooral mee om andere ouderen te laten zien dat er nog van alles kan en dat je niet bij de pakken neer moet gaan zitten. “Doe het gewoon. Wat kan jou het schelen.”

bron: RTL Boulevard/foto: screenshotThe Voice Senior