Big Brother Theo Rtl

Theo uit Big Brother 2021 walgt van huidige serie: ‘Bah, kotsmisselijk’

‘Terror Theo’ Sijtzema heeft flink uitgehaald naar de productie van Big Brother. Dit omdat hij vindt dat er met twee maten gemeten wordt.

Theo deed in het voorgaande seizoen mee aan Big Brother, maar dat avontuur liep anders dan hij vooraf had gehoopt. Zo kreeg hij in het huis naar eigen zeggen al snel door dat hij anders werd neergezet dan hij is. En vandaag de dag heeft hij in een Facebook-groep zijn mening niet onder stoelen of banken geschoven, nadat een deel van de kijkers het helemaal heeft gehad met de opmerkingen van Kristof. “Kreeg ik niet een officiële waarschuwing omdat ik in het heetst van het spel het woord homo’s in mijn mond nam?”, herinnert Theo zich nog.

Hij begrijpt er niks van. “Deze productie is zo slecht, ik heb er geen woorden voor. Ze ontnamen mij de kans op de overwinning en nu wordt alles oogluikend toegelaten. Bah, kotsmisselijk”, aldus een gefrustreerde Theo.

Kitty

Eerder deze maand was Kitty zwaar teleurgesteld na haar exit uit Big Brother. De spraakmakende deelnemer werd door de kijkers naar huis gestuurd en dat zorgde voor woede op zichzelf… “Ik heb weer voor anderen gekozen en niet voor mezelf. Nu krijg ik de rekening gepresenteerd. Sommigen zeggen dat ze het mij niet kwalijk nemen als ik voor mezelf koos, maar dat geloof ik niet.”

“Ik ben zo ontzettend teleurgesteld. Ik ben niet voor rede vatbaar nu.” Ze gaat sommige mede-deelnemers wel missen. “Ja, de rol van zorgende lag mij wel. Ik heb met Nouchine en Salar een heel goede band opgebouwd.”

Vorig seizoen

Jill werd door het Nederlandse en Vlaamse publiek verkozen tot winnaar van het vorige seizoen van Big Brother. De Nederlandse nam het op tegen Liese en Nick in de finale van het programma. De kandidate streed in de laatste minuten tegen Nick, want Liese viel al eerder af. Jill ging met de geldprijs van ruim 70.000 euro naar huis.

bron: Shownieuws / foto: RTL

Gerelateerde artikelen