Boekpresentatie Peter Romer En Partner Annet Hock

Thijs Römer bedroog Igone de Jongh met Noor de Groot

Igone de Jongh heeft heel wat te verduren met haar echtgenoot Thijs Römer. Thijs werd eerder deze maand veroordeeld tot een maand gevangenisstraf en een taakstraf voor het online misbruiken van minderjarige meisjes. Iets wat overigens voor zijn huwelijk met ballerina Igone plaatsvond. Nu blijkt dat Thijs Römer ook nog eens een scheve schaats heeft gereden met influencer Noor de Groot.

Noor de Groot biechtte het vreemdgaan meteen op

De echtgenoot van Noor de Groot, dj Sander Kleinenberg, bevestigt dat aan RTL Boulevard na berichten van Yvonne Coldeweijer. “Het klopt dat Noor in een hotel in Limburg is vreemdgegaan met Thijs”, zegt Kleinenberg. “Er is toen onrust ontstaan tussen mij en Noor toen ze het meteen aan mij opbiechtte.” Volgens de dj is het bij één keer vreemdgaan gebleven. “Ik vond het het niet waard om daarvoor mijn huwelijk en mijn kind voor de bus te gooien. Dat is mijn persoonlijke afweging geweest.”

Thijs Römer was beste vrienden met Sander Kleinenberg

Noor de Groot en Sander Kleinenberg zijn ouders van een dochter. Pikant genoeg was Sander zeer goed bevriend met Thijs. Thijs Römer heeft het stel zelfs getrouwd twee jaar geleden. Volgens Kleinenberg is zijn 36-jarige vrouw in de avances van de 45-jarige Römer getrapt. De 51-jarige dj noemt dat “supertragisch”. “Wij hebben hier achttien maanden geleden al een punt achter gezet’, zegt hij. Yvonne Coldeweijer denkt daar anders over. Geruchten gaan dat Noor de Groot en Thijs Römer een lange affaire hebben gehad.