Thuis

Patricia Paay wil dolgraag van haar woning af, maar ze komt helaas van een koude kermis thuis. Een schuldeiser gooit namelijk roet in het eten. Zolang er een beslag op haar stulpje ligt, kan de verkoop niet doorgaan. Een enorme domper voor Paay, ze wil namelijk niets liever dan dichtbij haar zus en moeder wonen. Patries blaast in april 71 kaarsjes uit. Wat zou het een geweldig verjaardagscadeau zijn als ze eindelijk eens zorgenvrij zou zijn. Na alle tegenslagen die op haar pad kwamen de afgelopen tijd, is het de diva enorm gegund om eens een tijdje zorgeloos te kunnen genieten.

Iets wat Johnny de Mol prima afgaat. Geen vuiltje aan de lucht in huize De Mol. Sinds zijn grote liefde Anouk van Schie op zijn pad kwam, is het voor-malige feestbeest veranderd in een brave huismus. Wat Josje Huisman, Bridget Maasland en Chantal Janzen niet voor elkaar kregen, lukte Anouk in een handomdraai. Zij wist de losbol te transformeren in een toegewijde echtgenoot en zorgzame pappa. Bij Anouk heeft Johnny eindelijk zijn veili-ge thuishaven gevonden. Zo mooi kan liefde zijn. Iets wat Rob de Nijs ook ervaren heeft. Na zijn scheiding van Belinda Meuldijk vond hij nieuw geluk bij Henriëtte Koetschruiter. Nu Rob aan de ziekte van Parkinson lijdt, is zijn Jet een grote steun voor de zanger. Maar er is nog iets wat Rob op de been houdt, namelijk bidden!

Nicolette Kluijver zal ten tijde van haar ziekte, er werd in 2017 longkanker bij haar geconstateerd, ook menig schietgebedje hebben gedaan. Het gaat godzijdank weer goed met haar. Door haar ziekte staat ze anders in het leven. Dat ze haar droom van een groot gezin heeft moeten opgeven, daar heeft Nicolette zich bij neergelegd. ”Het is goed zo.” Ook het leven van ’Utopia’-winnares Hiske zal nooit meer hetzelfde zijn. Sinds het pro-gramma is gestopt, ze zich weer omringt met dierbaren, straalt Hiske als nooit tevoren. Hoe ze ook genoten heeft van het ’Utopia’-avontuur, Hiske weet nu zeker dat het klokje nergens tikt zoals thuis…

Chantal Braspenning – hoofdredacteur