Tjitske Reidinga heel gelukkig in de liefde met Peter Blok

In de liefde gaat het Tjitske Reidinga voor de wind. Want ze mag dan wel gescheiden zijn van acteur Vincent Croiset, de vader van haar drie zonen, de tweeling Foppe en Klaas (19) en Jacob (13), maar sinds 2013 is ze heel gelukkig met acteur Peter Blok.

Soort chemie

”Ik vind hem ongelooflijk grappig en een heel sterke en eerlijke man. Het is niet echt in woorden uit te leggen, het is een soort chemie. Als ik hem zie wil ik hem, en andersom. Dat klinkt heel seksueel, maar zo bedoel ik het niet. Waar het op neerkomt is dat als ik hem zie ik altijd weer denk: ja, die is van mij.”

Koken en klussen

Tjitske legt uit waarom ze het leven met Peter zo fijn vindt. ”We lummelen. Ik hou van koken, hij van klussen, dus het is zagen en boren en snipperen en snijden. Erg spannend.” Tjitske lacht: ”We zijn heel erg gelukkig!”

Beeld: Andries Jelle de Jong