Tom Egbers: “je maakt mij, mijn gezin en mijn huwelijk kapot”

Tom Egbers heeft gisteren bij Khalid & Sophie opgebiecht dat hij tijdens zijn huwelijk met Janke Dekker meerdere buitenechtelijke affaires had. Eén daarvan was een stagiaire van twintig. Zelf was hij toen de veertig ruim gepasseerd. “Zij was goed, leuk en geestig. Een aanvulling op de redactie”, volgens Tom. Stagaire kon niet accepteren dat relatie…

Tom Egbers heeft gisteren bij Khalid & Sophie opgebiecht dat hij tijdens zijn huwelijk met Janke Dekker meerdere buitenechtelijke affaires had. Eén daarvan was een stagiaire van twintig. Zelf was hij toen de veertig ruim gepasseerd. “Zij was goed, leuk en geestig. Een aanvulling op de redactie”, volgens Tom.

Stagaire kon niet accepteren dat relatie met Tom Egbers over was

Ze woonden bij elkaar in de buurt en reden samen naar huis. Zo begon de affaire, die uiteindelijk drie jaar zou duren. “Wij zoenden als gelijkgestemden. Wij waren dol op elkaar.” Volgens Tom ging het mis toen hij de affaire afkapte. “Dat heeft zij niet kunnen accepteren. Zij bleef toch berichten sturen.” De dochter van Tom Egbers vond de telefoon waarop de communicatie plaatsvond. Die liet ze aan haar moeder zien. Janke Dekker belde vervolgens de stagiaire. “Mijn vrouw ging haar bellen om te vragen waarom zij bleef lastigvallen. En zij heeft toen dingen gezegd die zo explosief en onjuist waren, maar die tevens een bom vormden voor de reddingskansen van mijn huwelijk.” Tom Egbers optplofte toen in razernij. En maakte daardoor op de redactie negatieve opmerkingen over de jonge vrouw. Daar heeft hij spijt van.