Tom Waes Insta

Tom Waes gaat programma’s maken voor de NPO: ‘Ongelooflijk vereerd’

Hij wordt liefkozend in ons land ook wel de ‘knuffelbelg’ genoemd. Velen zijn gek op de reisprogramma’s van de Vlaamse presentator en acteur Tom Waes (55). Hij gaat de komende drie jaar programma’s maken voor de publieke omroep in Nederland en België. Dit is onderdeel van de eerder aangekondigde samenwerking tussen de NPO en VRT.

De Undercover-ster werkt voor de KRO-NCRV aan een nieuw seizoen van zijn reisprogramma Reizen Waes en aan een nieuwe fictieserie. “Ik ben ongelooflijk vereerd dat ik de komende jaren niet enkel programma’s voor de Vlaamse, maar ook de Nederlandse kijkers mag maken”, zegt Tom. “Ik kom natuurlijk al vaker in ons buurland, dankzij Undercover of Reizen Waes. Enkele jaren geleden leerde ik onze noorderburen zelfs héél goed kennen in Reizen Waes Nederland. Ik kijk uit naar deze nieuwe samenwerking: er staan enkele heel mooie projecten op stapel.”

De NPO en de VRT maakten vorig jaar bekend te gaan samenwerken. De samenwerking moet leiden tot onder meer het maken en uitwisselen van programma’s en het delen van technologie en innovaties.

Bron: RTL Boulevard / Foto: Instagram