Tooske Ragas Ajdj 011121 (6)

Tooske in de blote kont?

Bij Tooske Ragas hoef je niet met een leren legging aan te komen. De ’Shownieuws’-presentatrice heeft daarin namelijk het gevoel dat zij in haar blote kont loopt. In ’Margriet’: ”Ik heb een lange rug en aan het eind van de kleding heb ik nog een stuk rug van acht centimeter ’over’. Zo’n legging oogt dan als een laaghangende panty. Ik heb een wiebelkont en in een legging wordt het als ik loop te catwalkerig, dan gaan die billen fluks van links naar rechts.” Omdat het te schoolmeisjesachtig is, draagt Tooske bij voorkeur ook geen rokjes die net te kort zijn. Ze kiest voor een model tot op de knie. ”Flink strak mag ook en ik draag er cowboylaarsjes met brede hakken onder en een coltrui op. In de winter kun je me uittekenen in gebreide trui met een rok, een 100 dernier-panty en hoge laarzen. Daar voel ik me prachtig in.”

Foto: Andries Jelle de Jong

Gerelateerde artikelen