Douwe Bob

Toppers

Afgelopen weekend struikelde je in de hoofdstad over drommen mensen uit alle windstreken van ons land. Menig toerist keek zijn ogen uit bij het zien van de menigte die met rode wangen van de opwinding, gehuld in hysterische discokleding de uren aftelde tot 20.30 uur. Tot die tijd vierde men alvast een feestje met een hoop bier en lawaai in de binnenstad. Tja, hoe leg je aan een toerist uit dat al die heisa is voor drie mannen van middelbare leeftijd die ’s avonds optreden in iets te krappe glitterpakken en zichzelf, bescheiden als ze zijn, De Toppers noemen? Geen toerist die het zal begrijpen.

Ik denk dat opper-Topper René Froger zelf ook nauwelijks kan bevatten dat het meezingconcept dat hij ooit bedacht nog altijd vele duizenden mensen trekt. De Toppers hebben René geen windeieren gelegd. Sterker nog, het heeft zijn kapitaal alleen maar vergroot. Maar René wilde nóg meer… en ging in het onroerend goed. En daar ging het mis. Hij verloor miljoenen. En dat doet pijn. Maar Froger liet zich dit weekend niet kennen op het podium in de ArenA. Hij danste op zijn discoschoentjes alsof zijn leven er vanaf hing. En misschien was dat ook wel zo; hij kan het geld in ieder geval goed gebruiken nu hij financieel zo te lijden heeft gehad. Joling, Van der Boom en Froger toucheren elk een half miljoen euro met de Toppers-optredens.

Van een dergelijk salarisstrookje kan Sabia alleen maar dromen. Al is ze momenteel niet bezig met geld, maar droomt ze van een toekomst met de meest begeerde vrijgezel van Duitsland. Samen hebben ze het helemaal top, dat is duidelijk te zien op de romantische foto’s die onze fotograaf heeft genomen. Haar rivale Sylvie Meis is al enige tijd niet meer met een man gespot, wel timmert de diva zakelijk hard aan de weg. Ze heeft haar Hunkemöller lingeriesetjes aan de wilgen gehangen en lanceert zelf een kledinglijn. Sylvie is een echt zakenvrouwtje. En mocht ze nog een leuke man zoeken, wat te denken van onze nationale knuffelbeer
Douwe Bob? Wat zijn we trots op hem. Wat een leuk joch… Douwe is pas echt een TOPPER!

Tot volgende week!
Chantal Braspenning
Chef Redactie