Froukje De Both Insta

Zomer vol liefde

André Hazes en Monique hebben genoten van hun liefdestrip naar Italië. ”Ik krijg vlinders in mijn buik als je me bij mijn kont pakt en kust”, zo laat zijn dolverliefde vriendin weten. Ook Froukje de Both is helemaal happy deze zomer. Ze is compleet in de wolken met haar knappe piloot. Jordy Janssen laat de zon weer schijnen in haar leven en dat doet de RTL-ster zichtbaar goed. Froukje heeft immers ook donkere tijden gekend. Liefdesverdriet is haar niet vreemd. Maar geen kwaad woord over haar ex-vriendjes: ”Het was niet voor de rest van ons leven, we gingen niet oud worden met elkaar, maar ik denk met heel veel liefde terug aan een aantal ex-relaties.” Of haar ex-verloofde Jeroen te Rehorst op zijn beurt ook met veel liefde aan Froukje terug zal denken, valt echter te betwijfelen. Vlak voor hun huwelijk liet ze Jeroen weten dat het trouwfeest niet doorging. Dat moet toch pittig zijn geweest voor haar ex. Maar soms is de liefdeskoek gewoon op.

Ook bij Yolanthe en Wesley ging het mis. Hun breuk is Yolanthe niet in de koude kleren gaan zitten. Zal dat de reden zijn dat ze op de filmset instortte? Het moet namelijk niet meevallen om een stralende bruid te spelen, als je eigen huwelijk op een scheiding is uitgelopen. Al droomt Wesley nog altijd van een verzoening. Je weet maar nooit hoe het liefdesballetje rolt… De broeierige zomer is immers het seizoen om de vlinders te laten rondfladderen. Er is dus nog hoop voor Yo en Wes, maar ook voor al die single sterren die momenteel alleen op hun strandstoel naar de golven zitten te turen.

Willeke Alberti, Anny Schilder en Connie Witteman vieren de zomer in hun eentje, zonder leuke man aan hun zijde. Willeke heeft vaak aangegeven open te staan voor een nieuwe liefde. Zal er deze zomer een knappe adonis aanspoelen voor de lieve zangeres? Een leuke vent is haar van harte gegund. Connie Witteman zegt geen man nodig te hebben om gelukkig te zijn. Connie heeft vast genoeg zelfliefde om het als vrijgezel uit te kunnen zingen deze zomerweken…

Chantal Braspenning – hoofdredacteur