Premiere Kelly

Transvrouw Kelly heeft opvallend veel veranderingen ondergaan

Kelly van der Veer werd in 2001 bekend door ‘Big Brother’, mede doordat zij als eerste Nederlandse transgender op televisie kwam. In de pas verschenen docufilm ‘Kelly’ komt duidelijk naar voren hoe ze destijds tegen veel onbegrip en transfobie aanliep, maar ook hoe haar warme familie haar altijd heeft gesteund.

Als Kelly met haar vader Ton en Liesbeth van der Veer en haar jongere zus Amber van der Veer haar entree maakt op het premièrefeest, gaan alle ogen vanzelfsprekend direct naar haar. Opvallend veel heeft Kelly aan zichzelf laten veranderen. In het verleden had ze al belangrijke ingrepen laten doen, want ze liet in 2000 haar geslacht aanpassen en middels een operatie kreeg ze borsten aangemeten. Maar nu we Kelly een flink aantal jaren niet op showbizzfeestjes of televisie hebben gezien, valt op dat ze andermaal flink aan zichzelf heeft laten sleutelen. Wie benieuwd is naar de foto’s en een opmerkelijke verdwijningsverhaal van Kelly op haar eigen feestelijke première, moet de Party even lezen. Editie 14 is nog tot en met dinsdagavond verkrijgbaar.

In 1997 kwam Kelly voor het eerst op televisie toen ze ‘De Travestieshow’ bij Robert ten Brink won. In het jaar 2000 volgde een geslachtsveranderende operatie, waarna ze in 2001 haar intrede deed in ‘Big Brother’.

Foto: Brunopress