Trijntje Oosterhuis verkoopt Ziggo Dome uit

Trijntje Oosterhuis verkoopt Ziggo Dome uit, komt met nieuwe muziek en kondigt clubtour aan

Morgen, op zaterdag 30 maart, staat Trijntje Oosterhuis samen met het volledige Metropole orkest in de Ziggo Dome. Zij viert die avond haar 25-jarig jubileum en zal er samen met zo’n 70 musici en vele gastartiesten, waaronder de deelnemers van het laatste seizoen van Beste Zangers, een groot feest van maken. Een volle Ziggo Dome viert dit feestje met haar mee.  De show is volledig uitverkocht.

Hoe druk ze ook bezig is met de voorbereidingen voor haar jubileumshow, bracht Trijntje onlangs haar nieuwe single ‘Dit is Voor Mij’ uit en kondigde haar gelijknamige nieuwe album en een clubtour aan. Het album bestaande uit originele, nieuw geschreven Nederlandstalige liedjes, wordt op 24 mei uitgebracht en is het eerste Nederlandstalige studio album van Trijntje. Het album wordt gekenmerkt door de vele unieke samenwerkingen die ze hiervoor aanging. Zo is Jelte Tuinstra (Jett Rebel), de producer en verder schreven onder meer Diggy Dex, Freddy Tratlehner (Vjeze Fur van De Jeugd van Tegenwoordig), Han Kooreneef, Glen Faria en Linde Schöne mee aan het album. Haar samenwerking met Linde resulteerde in de powersingle ‘Dit is Voor Mij’, een frisse en vrolijke plaat met een positief gevoel.

Terwijl ze haar nieuwe single onlangs ten gehore bracht bij DWDD maakte zij ook bekend dat zij een nieuwe clubtour gaat doen door heel Nederland, waarbij ze teruggaat naar haar muzikale roots. Met een nieuwe band betreedt ze de clubpodia om te doen wat zij het liefste doet: live muziek maken met haar band, dichtbij haar publiek.