Patty Insta

Troost

Niemand hoeft Frank Jansen te troosten nu zijn scheiding van Rogier Smit definitief is. Sterker nog, de flamboyante Frank is dolblij van de rebelse Rogier verlost te zijn. Al zijn er nog wel wat financiële zaken die hij graag opgelost zou zien. Dat het Frank menens is, blijkt wel uit het feit dat hij onlangs beslag heeft laten leggen op de lunchroom van Rogier. Zijn advocaat vertelt aan Party waarom Frank tot deze drastische actie is overgegaan.

Ook tussen Erica Meiland en haar ex-vriend Sander van Betten is het hommeles. Sander is nog altijd hevig teleurgesteld in de wijze waarop Erica hem heeft neergezet in haar biografie. ”Maar kwaad ben ik niet meer.” Ook al heeft de vrijgezelle Van Betten geen gebrek aan aandacht van de andere sekse, hij zoekt geen troost bij andere vrouwen sinds zijn relatie met Erica op de klippen liep. ”Ik ben er wel even klaar mee”, stelt Sander over de liefde.

Wie ook vast nog moet bekomen van een liefdesbreuk, is Rachel Hazes. Begin dit jaar fladderde de vlinders nog vrolijk in haar buik, maar niet veel later vloog haar geliefde Klaas Otto alweer in de armen van zijn ex-vriendin. Dit zal het humeur en ego van de Hazes-weduwe ongetwijfeld een flinke knauw hebben gegeven. Wellicht dat ze daarom op oorlogspad was en enkele weken geleden haar bloedeigen dochter Roxeanne via social media een veeg uit de pan gaf?

Patty Brard ziet de familieruzie van de Hazesjes met lede ogen aan. Zij had zelf ook jarenlang mot met haar dochter Priscilla, maar de harde aanpak van Rachel stuit Patty tegen de borst. De aanval op Roxeanne leverde de Hazes-weduwe veel kritiek op. Maar daar lijkt Rachel zich weinig van aan te trekken. De kans dat ze snel vrede sluit met haar dochter en samen met Rox een bakkie troost gaat drinken, lijkt helaas met de dag kleiner te worden…

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: Instagram