Placeholder

Tropische condooms tegen vakantie-soa’s!

De SOA-poli’s in Nederland merken een aanzienlijke stijging van consulten en opgelopen SOA’s na de vakantie. Om het condoomgebruik te stimuleren op vakantie heeft Playboy Condoms nu de speelse Paradise condooms in hun assortiment opgenomen.

Het is een gegeven dat mensen op vakantie meer (zin in) seks hebben dan thuis. Een andere omgeving, de zon, een losse sfeer met alcohol en drugs en het ontmoeten van nieuwe mensen hebben een sterke invloed op de gemoederen. Vooral mannen zijn sneller opgewonden op vakantie, zo blijkt uit recentelijk onderzoek.

Playboy Condoms wil graag iedereen aanmoedigen veilig seks te hebben op vakantie en komt daarom met een nieuwe tropische variant om veilige seks leuker te maken. Met de tropische Paradise condooms wordt het gebruik van een condoom namelijk een feestje. De smaken banaan, sinaasappel en mango zorgen ervoor dat je in een tropische extase komt, en door de smaak niet groot op de verpakking te zetten is het telkens een verrassing welke smaak je te pakken hebt…