Waylon Bibi Insta

(On)trouw

Pfff, houdt het dan nooit op? Blijft het overspelige BN’ers regenen? Na de heren van ’The Voice’, pikante geruchten over Danny de Munk en een demonen-biecht van Charly Luske, heeft nu ook Waylon opgebiecht het te hebben verprutst bij zijn vriendin. Waylon?! Die stoere rocker die op tv zijn tranen niet kon bedwingen toen het ging over het wangedrag van Ali B en Jeroen Rietbergen? Jazeker, diezelfde Waylon heeft middels een spijtbetuiging op social media laten weten ’iets onvergeeflijks’ te hebben gedaan. Volgens juice channels zou Waylon zijn hoogzwangere Bibi hebben bedrogen met een danseres. Het gros van Nederland verafschuwt het overspel van Waylon, zo lezen we op internet.

Lange Frans windt er ook geen doekjes om als het gaat om seksueel overschrijdend gedrag. Hij is helemaal klaar met sterren als Ali B en Marco Borsato. De aangiften tegen de publiekslievelingen van weleer raken Frans diep. ”Ik wil niets meer met Marco Borsato te maken hebben.” Dat sommige collega’s hun boekje te buiten zouden zijn gegaan en hierdoor in opspraak zijn, wijt Lange Frans aan: ”Te veel macht, te veel verveling en te weinig hobby’s.”

Rachel Hazes verveelt zich geenszins. Ze heeft een rechtszaak aangespannen tegen haar voormalig hartsvriendin. ”Ze heeft me genaaid waar ik bijstond”, aldus Rachel. Ze verdenkt haar ex-vriendin ervan met geld gesjoemeld te hebben en dat pikt ze niet. Dochter Roxeanne wil niet getuigen in de rechtszaal. Dat vindt Rachel jammer, maar: ”Als het hierdoor niet meer goedkomt tussen Roxy en mij, no hard feelings. Ze blijft mijn kind.”

In tegenstelling tot de familie Hazes is de Froger-familie wel dikke mik met elkaar. In het verleden heeft René, naar eigen zeggen, ook weleens een scheve schaats gereden. Maar de Topper heeft van zijn fouten geleerd. Een wijze les van Froger voor stoute sterren: ”Als je denkt: ik wil bij mijn eigen vrouw zijn, dan moet je er samen iets van maken. Liefde is een werkwoord. Misschien cliché, maar ontzettend waar.”

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: Instagram