Nicol Kremers 15082022 Ajdj (20)

Tumor vader Nicol Kremers blijkt goedaardig

Opluchting voor Nicol Kremers. De tumor die bij haar vader werd ontdekt, blijkt goedaardig. Nicol vertelt ons: “Toen ik in Thailand zat om te werken aan de Post Traumatische Stress Stoornis, kreeg ik het goede nieuws te horen dat het geen kwaadaardige kanker is. Er zat wel een tumor in zijn prostaat, maar goedaardig. Het is dus ook niet uitgezaaid en er hoeft zelfs niets aan te worden gedaan. Geen operatie. Hij krijgt medicatie om de tumor te laten krimpen. Tijdens mijn verblijf in de kliniek kreeg ik dat goede nieuws dus te horen en daar ben ik wel een dag van ondersteboven geweest. Ik wist wanneer de uitslag zou komen en had helemaal geen zin in die dag. Al twee dagen daarvoor was ik ziek. De stress van de uitslag sloeg over op mijn lichaam: diarree, overgeven, me ellendig voelen. Ik had nergens zin in en wilde die dag ook helemaal niets gaan doen. Ik moest voortdurend aan pappa denken. Toen kwam het verlossende telefoontje; ik was ontzettend opgelucht!”

Foto: AJDJ