Ozcan Akyol

Tweede BN’er in nieuw seizoen Sterren op het Doek bij MAX is bekend

Zaterdag 31 oktober keert Sterren op het Doek terug bij MAX. Presentator Özcan Akyol opent het nieuwe seizoen met Eva Jinek. De tweede BN’er is op Instagram bekendgemaakt: Adriaan van Dis. Deze aflevering is op zaterdag 7 november om 20.35 uur te zien op NPO 2. 

Zodra Adriaan van Dis zijn middelbare school binnenstapt, komt de ene na de andere herinnering bij hem naar bovendrijven. In de oude hbs van Hilversum is het de taak aan de drie kunstenaars om de veelgeprezen schrijver op het doek te vangen. Hij praat in een openhartig gesprek met Özcan Akyol over zijn verleden en over zijn huidige kijk op de wereld en het leven.

Sterren Op Het Doek Onthulling Adriaan Van Dis Museum Kranen
Adriaan Van Dis

De overige BN’ers die in Sterren op het Doek worden geportretteerd, worden de komende tijd op Instagram bekendgemaakt.

Over Sterren op het Doek
Verschillende prominenten geven zich over aan de doorgrondende blikken van drie schilders én de prikkelende vragen van de presentator. Wat laten ze van zichzelf zien? En wat juist niet? Aan het einde van de aflevering mag de BN’er één schilderij kiezen en mee naar huis nemen. De overige doeken worden geveild voor het goede doel. Nieuw dit seizoen is de podcast van Sterren op het Doek; een pure interviewpodcast, zonder de schilderijen, maar mét de fragmenten die je niet in de uitzending hoorde. 

Veilingsite Sterren op het Doek
Aan het einde van de aflevering van Sterren op het Doek mag de BN’er één schilderij kiezen en mee naar huis nemen. De overige doeken worden geveild voor het goede doel dat zij hebben uitgekozen. Na elke uitzending kan een bod uitgebracht worden door het publiek via de veilingsite: www.sterrenophetdoek.nl.

Sterren op het Doek (8 afleveringen)
Vanaf zaterdag 31 oktober
Wekelijks om 20.35 uur op NPO 2
Presentatie: Özcan Akyol