Tweede kleinkind op komst voor Peter Beense

Melanie, de dochter van zanger Peter Beense heeft samen met haar vriend Casper al jaren een goedlopende brasserie in de Spaanse badplaats La Carihuela, vlakbij Málaga. Maar wat schetste onze verbazing: haar horecazaak staat opeens te koop! Als Party aan Melanie vraagt waarom ze van het restaurant af wil, blijkt de reden een wel heel leuke…

Melanie Beense zwanger van tweede kindje
”Ik moet heel eerlijk bekennen, het mag nou wel naar buiten komen, dat ik zwanger ben van mijn tweede kindje! De zaak zelf is natuurlijk een topzaak, we zijn er nog steeds heel blij mee. Maar vorig jaar werd onze zoon Rocky geboren, hij is nu één jaar, en het wordt een beetje moeilijk te combineren. Ik breng Rocky nu vier dagen in de week naar een schooltje, want de opa’s en oma’s wonen helaas niet hier. Als je je kind naar opa en oma kunt brengen, voel je je misschien wat minder schuldig. Omdat ik de grootouders moet missen en doordat ik Rocky naar een schooltje breng, begon ik een beetje aan mezelf te twijfelen of ik nog wel wilde ondernemen in het buitenland. Dat ik erachter kwam dat ik zwanger was van een tweede kindje, was doorslaggevend voor mij. Voor ons. Het is echt een hele stap, heel moeilijk. Er komt ook een heleboel over ons heen. Want veel mensen, zoals onze vaste gasten, hebben zoiets van: waarom gaan jullie weg?! Als een zaak minder goed loopt, dan verwachten mensen het wel. Maar omdat Casa Beense zo goed gaat, hadden mensen het totaal niet verwacht.”

Beeld: Andries Jelle de Jong