Yvonne Coldeweijer Insta

Lief & leed

Na lange tijd lief en leed te hebben gedeeld, ontspoorde het liefdestreintje van André Hazes en zijn verloofde Monique Westenberg dit jaar met veel kabaal. Sinds hun breuk lijkt Nederland in twee kampen te zijn verdeeld: je bent voor André of voor Monique. Wie zeker niet tot kamp Hazes behoort, is Yvonne Coldeweijer. De showbizzwatcher laat op haar YouTube-kanaal geen gelegenheid onbenut om de zanger liefjes de oren te wassen. Dat zijn moeder onlangs meende om Andrés ex Monique – nota bene de moeder van haar bloedeigen kleinkind – publiekelijk te moeten aanvallen, is bij Yvonne volledig in het verkeerde keelgat geschoten. Volgens de Hazes-weduwe teert Monique op de zak van de hitzanger. Klinkklare onzin, stelt de YouTubester. Yvonne maakt er geen geheim van André Hazes maar een slappeling te vinden; ze begrijpt niet dat hij zijn moeder zo slecht laat praten over Monique. Hiermee lijkt een nieuwe showbizzrel geboren.

Rachel en André zullen het bloed van Yvonne ongetwijfeld wel kunnen drinken. Niet dat Yvonne daar wakker van ligt; als iets haar niet zint, dan krijgt men er gewoon flink van langs. Yvonne is bepaald geen hielenlikker. Ze kijkt onze artiesten niet naar de ogen en heeft er lak aan als men haar niet zo lief en aardig vindt. Een verademing, zo vinden haar vele volgers. Het is dus geen wonder dat ’Life of Yvonne’ een grote YouTube-hit is. Haar succes en populariteit groeien met de week. Yvonnes fans, onder wie volgens mij stiekem ook de mediabobo’s, smullen van haar ongezouten mening.

Dat je met social media goed kan verdienen, is ook Sylvie Meis niet ontgaan. De diva is sinds kort te volgen op You-Tube. Echt lief en leed deelt ze niet op haar filmpjes, Sylvie is zoals altijd haar eigen perfecte zelf. Wel probeert ze wat vooroordelen de wereld uit te helpen. ”Ik ben helemaal niet arrogant of fake. Ik ben juist heel lief. Misschien wel te lief.”

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: Instagram