Katja Schuurman Insta (12)

Vechten

De vechtscheiding van Rogier Smit en Frank Jansen is beklonken. De twee zijn na jaren strijd eindelijk officieel gescheiden. Party ging bij Frank langs in Den Haag. Maar wie denkt dat daar een trieste man aantroffen die
met pakken tissues zijn tranen dept, komt bedrogen uit. Frank is namelijk dolblij dat hij een vrij man is. De kersverse vrijgezel viert het leven. In de Amsterdamse gay scene zullen we Frank echter niet snel meer aantreffen. Hij heeft vroeger weliswaar genoten van de stoute feestjes in onze hoofdstad, maar die tijd ligt achter hem. ”Het Amsterdamse uitgaansleven is heerlijk om je driften en behoeften achterna te lopen, want dat kan daar prima, zeker als je gay bent.” Maar uiteindelijk vond Frank het feestleventje toch ’te leeg’.

Een jaar geleden voelde Katja Schuurman zich ook leeg en heel verdrietig. De scheiding van Freek van Noortwijk heeft er emotioneel ingehakt. Maar inmiddels hangt de vlag er compleet anders bij; hij wappert weer vrolijk in huize Schuurman. Ze is namelijk smoorverliefd op haar vriendje Niek. ”Hij is lief, charmant en best wel lekker”, jubelt Katja. Maar hoe lief en lekker Niek ook is, samenwonen is nog niet aan de orde. ”Dat vind ik best heel spannend”, geeft Katja toe. Wat de toekomst zal brengen, weet niemand.

Ook voor Leontine Ruiters is het nog maar afwachten of haar liefdesgeluk met zakenman John Huiberts stand zal houden. Voor haar ex-man Marco Borsato zal het een hard gelag zijn dat Leontine nieuw geluk bij iemand anders heeft gevonden. Samen hebben ze zo lang voor hun relatie gevochten, maar het mocht niet zo zijn. Al weet je natuurlijk nooit wat er nog in het verschiet ligt.

Kijk maar naar Albert Verlinde en Onno Hoes. Na een slippertje van Onno kwam de klad in hun relatie… Maar echte liefde overwint alles. Albert en Onno bleven knokken voor hun geluk. Met succes. De strijdbijl hebben ze allang liefdevol begraven. Zo kan het dus ook!

Foto: Instagram

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: Instagram