Verhuizen

0

Een verhuizing zou volgens onderzoekers bijna net zo’n impact hebben als het overlijden van een dierbare of de geboorte van een kind. Kortom, verkassen naar een nieuwe plek is geen appeltje-eitje. Toch draaien onze BN’ers hun hand hier niet voor om. Ze hebben het ene huis nog niet ingericht of ze zijn alweer druk bezig met een peperdure stylist om hun volgende paleisje mooi te maken. Neem Bridget Maasland. Ze had een prachtige woning in onze hoofdstad en eigenlijk was er geen enkele reden om te verhuizen. Maar ze liep bij toeval tegen haar droomhuis aan en moest en zou dit optrekje kopen. Ze deed een duizelingwekkend bod en de koop was snel beklonken. Samen met zoontje Mees worden alle spulletjes in dozen gepakt en maken de twee zich op voor een grote verhuizing.

Olcay Gulsen heeft eveneens een contract ondertekend. De reden dat zij verkast naar een andere woning is echter best verdrietig. Haar relatie met Frans is op de klippen gelopen. Haar ex blijft alleen achter in hun oude liefdesnestje en Olcay betrekt een dezer dagen een andere woning. In haar eentje. Of dat iets is waar ze naar uitkijkt, daar laat de brunette niets over los. Maar een stukgelopen relatie is natuurlijk niet niks, dus Olcay zal zich in het begin vast in slaap huilen in haar nieuwe huisje. Of ze haar paleisje zelf gaat inrichten of daar iemand voor inhuurt, is nog even de vraag. Mocht ze met de handen in het haar zitten, dan kan ze natuurlijk altijd Frank en Rogier van ’Paleis Voor Een Prikkie’ bellen. Zij weten vast wel voor een zacht prijsje haar woning stijlvol vorm te geven.

De kans dat Yolanthe stylisten Frank en Rogier belt voor de inrichting van haar nieuwe vrijgezellenflat, is klein. Haar budget is namelijk best heel groot. Nu ze gaat scheiden van Wesley moet de voetballer miljoenen ophoesten. Yo komt als een rijke vrouw uit de strijd. Waar ze gaat wonen is nog de vraag, maar dat ze gaat verhuizen, dat is zo klaar als een klontje

Chantal Braspenning

Hoofdredactie

Share.