Placeholder

Verras je vrouw met lingerie!

Het beste cadeau voor jullie beiden? Lingerie! Gelukkig hoef je hier niet voor naar de winkel, lang leve het internet. Wil je een mooi setje kopen voor je vrouw, hier drie tips om te voorkomen dat je een miskoop begaat. Daar scoor je namelijk geen punten mee.

  1. Neem haar maat
    Een bh-maat bestaat uit een cijfer en een letter. Die letter staat voor de grootte van de cup, zoals bijvoorbeeld een C-cup. Het cijfer meet haar borstomtrek, onder haar borsten. Beide maten moeten passen. Je hebt er dus in een winkel niets aan als je alleen maar weet dat jouw liefde met een D-cup door het leven gaat. ”Neem de maat over van een bh die je haar veel ziet dragen”, raadt Kaat Bollen, seksuologe en auteur van ’Het Borstenboekje’ aan. ”Let er wel op dat je hiervoor een recente bh gebruikt, een vrouw heeft in haar leven gemiddeld zes verschillende behamaten.”
  2. Kies een model
    Neem een uitgebreid kijkje in haar lingeriela. Welke kleur heeft haar voorkeur? Welk materiaal heeft haar favoriete bh? Let goed op. ”Je zoekt een beha die ze graag en veel zal dragen”, waarschuwt Kaat. ”Niet een die je zelf ontzettend opwindend vindt!”
  3. Schenk aandacht aan de details
    Moeite met kleurkeuze? ”Uit onderzoek van een lingeriefabrikant blijkt dat zwart zowel voor mannen als voor vrouwen dé favoriete kleur is”, zegt Kaat. ”Over de tweede plaats zijn mannen en vrouwen het minder eens: mannen geven de voorkeur aan vurig rood, vrouwen gaan voor zedig wit.” Verder zouden vrouwen ook erg te porren zijn voor het praktische huidkleurige ondergoed, maar deze kleur kan maar op zeer weinig mannelijke fans rekenen.