Victoria Koblenko Insta

Viktoria Koblenko verzamelt afval tijdens peddelsurfen

Victoria Koblenko genoot gisteren van het mooie weer op het water terwijl ze zich inzette voor het milieu. Tijdens een half uurtje peddelsurfen, of suppen, prikte de actrice gelijk wat afval mee. Op Instagram poseert ze met de grote zak afval die ze verzamelde. “Wat een troep, mensen! Rietjes, snoepzakjes, sigarettendoosje plasticjes, piepschuimen bakjes van…

Victoria Koblenko genoot gisteren van het mooie weer op het water terwijl ze zich inzette voor het milieu. Tijdens een half uurtje peddelsurfen, of suppen, prikte de actrice gelijk wat afval mee. Op Instagram poseert ze met de grote zak afval die ze verzamelde.

“Wat een troep, mensen! Rietjes, snoepzakjes, sigarettendoosje plasticjes, piepschuimen bakjes van de fastfoodketens, frisdrank flessen, chipszakjes en peuken, vooral veel peuken”, schrijft ze daarbij.

“Ik wil natuurlijk heel graag geloven dat al deze troep per ongeluk met de harde wind is meegenomen vanuit een bootje en dat niemand het willens en wetens in het water heeft gegooid”, maar Koblenko vindt vooral dat er verandering moet komen in de verkoop en het kopen van plastic.

Ze vraagt haar volgers bewuster te worden van het kopen van plastic, omdat ze merkte dat er maandag net zoveel troep in het water lag als een dag eerder. “Heel demotiverend natuurlijk, want je wil ook een keer suppen for the fun of it en niet alleen om andermans troep op te vissen.”

Victoria Koblenko Insta2

bron: Shownieuws/foto: Instagram