Vinzzent 25052024 Ajdj (30)

Vinzzent & Melissa: ‘We willen graag trouwen’

Hij is zanger, liedjesschrijver, producer en studiotechnicus. Vinzzent, pseudoniem van Vincent Claase, kan zich naar eigen zeggen geen beter leven wensen dan zijn huidige muzikantenbestaan. Op werkgebied heeft hij weinig meer te wensen, op persoonlijk vlak heeft hij nog wel een paar doelen: “We willen graag trouwen en een kindje krijgen.”

Vinzzent 25052024 Ajdj 31
Vinzzent 25052024 Ajdj 31

Vinzzent vervolgt: “Op Instagram hebben we gedeeld dat we geregistreerd partnerschap met elkaar zijn aangegaan. Het was eigenlijk bedoeld om dat voor onszelf te houden, maar dat liep uit de hand. Melissa’s vader is zo trots, hij had er iets over op Facebook gezet. Toen dacht ik: dan wil ik er ook iets over delen op mijn socials. Toen is het nieuws echt ontploft. We hebben meer dan duizend berichtjes gehad, echt niet normaal. Heel leuk allemaal! Het zetten van zo’n krabbeltje komt overeen met trouwen, maar ik wil haar nog wel officieel ten huwelijk vragen. Ik had nooit gedacht dat dat nog zal gebeuren in mijn leven. Als we gaan trouwen, zou dat de eerste keer in mijn leven zijn, dus dan wil ik het wel goed doen en haar op een originele manier vragen. En dan een groot feest.”

Ons hele interview met het verliefde koppeltje staat nu in Paryy 26.