Viola Holt: ‘Sommige collega’s konden niet tegen mij op’

In gesprek met Party deed Viola Holt onlangs een aantal opmerkelijke onthullingen. De presentatrice en kunstenares, die zich de laatste jaren op de achtergrond hield in de media, is erg openhartig als Party haar bijvoorbeeld vraagt of het volgens haar mogelijk is om vriendschappen in de showbizz te hebben. Viola: ”Nou, je kunt wel kennissen hebben die je waardeert en die jou ook waarderen, dat voel je meteen. Dat is met Hans van Willigenburg en Mireille Bekooij (voormalig presentatie-duo van ’Koffietijd, red.). En zelfs met Dieuwertje Blok, die een heel andere persoonlijkheid is dan ik. Zij doet het nu heel leuk in dat muziekprogramma (’Podium Klassiek’, red.). Maar ook Maya Eksteen, met wie ik bij de ’5 Uur Show’ gewerkt heb. Er zijn ook collega’s die zich dermate misdragen hebben, of in ieder geval zo’n minderwaardigheidscomplex hadden dat ze niet tegen mij op konden. Ik vind dat heel jammer voor hen, maar daar heb ik wel veel last van gehad. Ik ben zelf geen jaloers type. Ik heb daar nooit last van gehad.”

Foto: Party