Jaimie Vaes Insta

Vonk slaat over tussen Jaimie Vaes en dj: ‘Wilde eigenlijk geen relatie’

Realityster Jaimie Vaes (32) heeft na de breuk met Lil’ Kleine een nieuwe vriend. Tot haar eigen verbazing is de vonk overgeslagen tussen haar en dj en modeondernemer Afshin Momadi.

,,Ik vind hem heel erg leuk’’, glundert ze voor de camera van RTL Boulevard. Geruchten over haar nieuwe vlam gingen al langer. ,,Wij kennen elkaar al heel lang, een jaartje of twaalf. Hij is een hele goede vriend van mij altijd. Ik had geen behoefte aan een relatie, maar het is zo gelopen.’’

Vaes vindt het wel zo fijn dat ze Momadi al lang kent. ,,Als je partner ook je beste vriend is, dan voel je je zo op je gemak. En dat heb ik nu met hem. Hij is in heel veel fasen van mijn leven erbij geweest, de leuke en ook de minder leuke dingen. Dus voor dit moment vult hij mij heel goed aan.’’

Afshin, die zijn tijd verdeelt tussen Berlijn, Barcelona en Jaimies geliefde Ibiza, was gisteren ook van de partij toen ze als dj optrad tijdens Amsterdam Pride. Hij is zelf ook dj (bijvoorbeeld bij het collectief IAM) en medeoprichter van het modemerk 9N1M Sense.

Afshin Momadi Insta
Afshin Momadi

Foto’s: Instagram