Roy Donders Insta

Voor Roy Donders is het plaatje nu compleet

Roy Donders is na wat omzwervingen in de liefde helemaal thuisgekomen. Samen met zijn Michelle is hij zelfs een trotse vader geworden. Hij blikt terug op de geboorte van zijn dochter. ”Toen Romi bij Michelle op haar borsten werd gelegd, ben ik echt even bij haar gaan zitten en hebben we even een paar minuten alleen maar naar elkaar gekeken en Romi aangekeken. Dat moment, dat vergeet je nooit meer. Ik kan wel zeggen dat ik mijn geluk écht heb gevonden. Michelle is ook gewoon de persoon waar ik heel graag een gezin mee wilde stichten en voor mij is het plaatje nu compleet.”

Realityshow Roy Donders

Trots meldt Roy ook dat hij binnenkort zijn comeback maakt op televisie. ”We krijgen een nieuwe realityserie, dus ik kom weer terug op de buis. Eigenlijk alles rondom de zwangerschap van Romi is gefilmd. Zelfs de bevalling.” Omdat Michelle vanaf haar negende al diabetes type 1 heeft, moest er een keizersnede in het ziekenhuis aan te pas komen. Roy is opgelucht dat de bevalling goed is gegaan. Hij geniet enorm van zijn nieuwe leven als vader van Romi en bonusvader van Michelle’s dochtertje Bibi.

Romantische Roy

Zijn leven ziet er een stuk rooskleuriger uit dan een paar jaar geleden. ”Ik was mijn richting kwijt. Door Michelle kreeg ik die weer terug, zij heeft alles veranderd”, zegt Roy in ’Libelle’. Op haar beurt vindt Michelle ook bij Roy wat ze zocht in een man. ”Roy biedt mij veel rust en geborgenheid. En hij is romantisch. Elke avond steekt hij kaarsjes aan en hij verrast me vaak met een bos rozen.” Roy is overtuigd dat hun liefde blijvend is: ”Ik weet duizend procent zeker dat zij het is voor mij.”

Bron: Party / Beeld: Instagram