Vorst

Jaren geleden maakte Bridget Maasland voor de tv-camera een grapje over Kelly van der Veer, die we allemaal nog kennen van ’Big Brother 3’. De rake opmerking van Bridget schoot bij Kelly volledig in het verkeerde keelgat. En nu, zes jaar later, is de kou tussen de dames nog altijd niet uit de lucht. Kelly haalt flink uit in Party naar de presentatrice van ’RTL Boulevard’. Of deze aanval van Kelly hard aankomt bij Bridget valt te betwijfelen. Ze heeft immers wel iets anders aan haar hoofd.

Sinds hartenbreker André Hazes haar verliet en via social media geen gelegenheid onbenut laat om de wereld te laten weten dat hij terug is bij zijn geliefde Monique, zal de sfeer in Huize Maasland ijzig zijn. Vergeleek men Bridget in het verleden nog weleens met een koelkast, de jonge zanger wist haar hart volledig te laten smelten… Dat hun liefde slechts drie maanden mocht duren, moet de blondine diep raken.

Roxeanne Hazes bemoeit zich al jaren niet meer met het liefdesleven van haar broertje. Zij trekt volledig haar eigen plan in het leven. En geef haar eens ongelijk. Roxeanne gaat lekker, ze is nog altijd dolgelukkig met haar man en zoontje Fender. En ook haar zangcarrière gaat als een speer. Met een drukke agenda is het prettig om soms even een middagje lekker te tutten. Dit geldt ook voor Roxeanne. We zagen haar dan ook vorige week bij de botox-kliniek, waar ze zich naar eigen zeggen geregeld in de watten laat leggen. Rox geeft hoog op over de Amstelzijde Kliniek, de zangeres vindt hen ijskoud de beste als het gaat om een prikje hier en daar. ”Mijn lippen zien er weer fris en vol uit”, jubelde de Hazes-telg na een bezoekje.

Ook de Oranjes stonden weer fris en fruitig te poseren voor de fotografen in Lech. Al heeft Willem-Alexander ook wat kopzorgen. Een torenhoge belastingaanslag legt helaas een schaduw over de sneeuwvakantie van onze vorst…

Chantal Braspenning – hoofdredacteur