Placeholder

Vrede

Jarenlang hadden Tatjana Šimić en Patty Brard ruzie. De bom barstte toen Tatjana en Patty samen met Patricia Paay aan de realitysoap ’Diva’s Draaien Door’ werkten. Patty en Patricia gruwelden van de wijze waarop de stoeipoes alle aandacht opeiste. Het werd een oorlog die in de media met veel toeters en bellen werd uitgevochten. Patty sneerde: ”Tatjana is geestesziek. Ze is volledig verslaafd aan aandacht en wil continue in het middelpunt van de belangstelling staan. Heel zielig.” Maar zoals altijd heelt tijd alle wonden. Ook Patty is milder geworden, ze ziet in hoe onaardig ze is geweest. Pat heeft weer vrede gesloten met Tats. Alles is vergeven en vergeten. En zo hoort het ook. Voor ruzie koop je namelijk helemaal niets, het kost alleen maar energie. Negatieve energie, doodzonde van je tijd. Het leven is te kort.

Soms helaas wel héél erg kort. Dave Mantel, de acteur die geschiedenis schreef in ’GTST’ met een homohuwelijk, overleed op 1 december compleet onverwacht op 37-jarige leeftijd. Verschrikkelijk nieuws, dat ook in de showbizz insloeg als een bom. Bekend Nederland is in shock om het heengaan van hun geliefde collega Dave. De verslagenheid is groot. Hoe moet je in vredesnaam ooit vrede krijgen met een dierbare die zo vroeg uit het leven wordt gerukt? Zo zou het niet moeten gaan… Moeder Natuur deelt soms ongenadig harde klappen uit.

Ook oud-’Utopia’-deelnemer Jacco heeft een moeilijke tijd achter de rug. Jacco vertelt deze week in Party hoe zwaar hij het heeft gehad na zijn vertrek uit de televisieloods. Hij raakte zo depressief dat hij de straat niet meer op durfde. ”Ik kreeg pleinvrees.” Ook Estelle Cruijff zit er geestelijk even doorheen. Een gewelddadige beroving heeft een enorme impact op Estelle gehad. Haar sociale leven ligt even plat. Rockster Anouk heeft gelukkig geen last van depressies, integendeel. Haar kassa rinkelt zo lekker dat Anouk heel tevreden achterover kan leunen.

Chantal Braspenning

Hoofdredactie