Sonja Bakker 06121813

Thuis

In vroeger dagen moest je van goede huize komen wilde je Bonnie St. Claire onder tafel drinken. Ze noemden haar niet voor niets ’ConsumptieBonnie’. De zangeres kampte lange tijd met een alcoholverslaving en was vaker in de slijterij te vinden dan bij de groenteboer. Maar dat ligt allemaal achter haar, Bonnie stopte in 2018 met drinken. Ze voelt zich gelukkiger dan ooit, vertelt ze aan Party. Zelfs haar huwelijk is beter geworden sinds ze de borrelglaasjes resoluut bij het grofvuil zette. Er is weer rust in huis.

Bij de Meilandjes thuis vloeit de drank nog wel altijd rijkelijk. Ze hebben immers een reputatie van ’wijnen, wijnen, wijnen’ hoog te houden. Al zal Maxime Meiland snakken naar een borrel, zij mocht de afgelopen maanden geen alcohol omdat ze zwanger is. Maar nog even en haar kleine meid wordt geboren. Dan zal blijken of de dochter van Maxime de ’familieneus’ heeft geërfd. Maxime kon naar eigen zeggen niet leven met haar eigen reukorgaan. ”Ik had de neus van papa.” Ze onderging een cosmetische operatie en is zo blij als een kind met haar fraaie, kleinere exemplaar.

Ook Sonja Bakker komt weleens bij een cosmetisch arts. Ze gebruikt soms botox om een fronsrimpel weg te werken. En dat Sonja het afgelopen jaar genoeg reden had om te gaan fronsen, is inmiddels pijnlijk duidelijk. Het was hommeles tussen haar en vriendlief Barry. Hij zou een slechte dronk hebben en soms was het huis te klein. Maar Barry beloofde beterschap, hij ging in therapie en Sonja nam hem weer terug. Maar van samenwonen is (nog) geen sprake. Zal er dan toch nog wat liefdestwijfel knagen aan Sonja?

Volgens de geruchten zou het ook rommelen in het huwelijk van prins Maurits en zijn vrouw Marilène. Maar wat schetst onze verbazing? Het prinselijk paar kocht onlangs een schitterende watervilla. Met welke reden ze dit nieuwe huis precies hebben gekocht, is nog afwachten. Maar we hopen natuurlijk allemaal dat ze er samen een fijn THUIS van gaan maken.

Tot volgende week,

Chantal Braspenning – hoofdredacteur