Vriendjes

Als we Rox Hazes mogen geloven is ze nog nooit in haar 24-jarige leventje zo gelukkig geweest als met haar verloofde Erik Zwennes. De jaloersmakend fotogenieke Rox is helemaal hoteldebotel van haar bebaarde lover; ze noemt hem zelfs haar ’allerbeste vriend’. Erik lijkt inderdaad een lieverd. Als je naar de zachte blik in zijn ogen kijkt, weet je als vrouw: ’Die doet geen vlieg kwaad’. Dat er mannen zijn die niet zo vriendelijk voor vrouwen zijn, weet Rox helaas ook als geen ander. Als tiener viel ze voor een agressief ventje, die haar sloeg. ”Destijds heb ik me er erg voor geschaamd. Het heeft bijna twee jaar geduurd”, vertelt ze over deze nare periode. Haar moeder schudde Roxeanne wakker: een man die je slaat, die houdt niet van je. Rox raapte al haar moed bij elkaar en zette een dikke streep onder haar relatie met deze droeftoeter en zijn losse handjes. Opgeruimd staat netjes!

Dat vindt ook Patricia Paay, en dus haalde ze de bezem door haar leven. Een nieuwe man, een nieuw huis en dus ook een nieuw interieur. Alles schoon. Alles keurig. Mevrouw Paay is heel tevree, zo blijkt uit de foto’s in Party deze week. Sinds haar sekstape is uitgelekt – waarop te zien was hoe ze zich vermaakte in een badkuip met een ex-vriendje – kwam er niets dan ellende op het pad van de diva. Dat haar showbizzvrienden haar doodleuk lieten stikken op het moment dat ze het zo moeilijk had, is haar rauw op het dak gevallen. Gelukkig kan ze altijd rekenen op de steun van haar beste maatje: echtgenoot Robbert.

Dat het een groot goed is om mensen te hebben op wie je kunt leunen als het even tegenzit in het leven, weten ook volkszangers Frans Duijts, Django Wagner en Peter Beense. Ze staan altijd voor elkaar klaar. Frans, Django en Peter noemen zich dan ook : Echte Vrienden. Halina van Reijn en Carice van Houten gaan ook voor elkaar door het vuur. Deze week het antwoord op de vraag: wie van deze twee dikke vriendinnen heeft de vetste bankrekening?

Chantal Braspenning

Hoofdredactie