Eva Jinek Insta

Vrouwenproblemen: Eva Jinek heeft zwangerschapskwaaltjes

Eva Jinek is zwanger van haar tweede kindje. Het blijde babynieuws heeft ook een keerzijde want ze heeft net als de eerste keer last van zwangerschapskwaaltjes. In haar nieuwsbrief doet ze een boekje open over deze kwaaltjes…

Zo is de trap op haar werk geen pretje. “Als niemand kijkt, houd ik m’n borsten vast op weg naar boven en beneden, omdat ze zo’n pijn doen.” Maar ook misselijkheid is haar niet vreemd. “Het spoelt in golven aan, dan weer krachtig, dan weer zeurend op de achtergrond. Ik ben hondsmoe. Regelmatig wordt de zwaartekracht me te veel en eindig ik powernappend op de betonnen vloer met het dunne, niet al te frisse kleed. Ik ben zo moe dat me dat allemaal niets kan schelen. Ik zweer het je: zwanger zijn is een trip. En soms ook een beetje lijdensweg.”

Cravings

Ook heeft Eva last van cravings tijdens haar zwangerschap. “Prikwater met citroensmaak, mergpijpjes en sojamelk met chocoladesmaak.”. Verder vertelt ze dat ze heel blij is dat ze eindelijk haar zwangerschap heeft mogen bekend maken.

Bron: Shownieuws / foto: Instagram