Premiere Neem Me Mee Inloop

Waarom Cornald Maas vaak onder vuur ligt…

Als lid van de selectiecommissie voor de Nederlandse inzendingen voor het ’Eurovisie Songfestival’ en zijn rol als commentator bij de halve finales en finale van de jaarlijkse liedjeswedstrijd ligt Cornald Maas regelmatig onder vuur. Zoals bijvoorbeeld vorig jaar, toen de vals zingende Dion Cooper en Mia Nicolai voor ons land naar het ’Eurovisie Songfestival’ gingen. Over hoe het hem lukt om ondanks alle ophef rondom zijn persoon met zijn beide benen op de grond te blijven staan, vertelt Cornald aan Party: ”Je moet jezelf blijven, hoe moeilijk dat soms ook is, trouw blijven aan jezelf en ook risico blijven nemen. Heel clichématig klinkt dat, maar het is bijvoorbeeld ook zo met het ’Songfestival’. Ik dacht: toch ik ga ermee door, omdat ik ervan hou en als andere mensen dat in twijfel trekken of mij daardoor onbenullig vinden, zegt dat meer over die andere mensen dan over mij.”

Foto: