Ferri Somogyi 300921 Ajdj (18)

Waarom Ferri Somogyi geen rollen meer krijgt…

GTST-ster Ferri Somogyi, die onlangs trouwambtenaar is geworden, doet een schokkende onthulling waarom hij geen audities voor films en series in Nederland mag doen.

In het programma Bij Andy Thuis, de online serie van Andy van der Meijde, blikt Ferri terug op een moment in zijn carrière waarin hij Job Gosschalk aansprak op ongewenst gedrag.

De castingdirector was een vriend van Ferri, maar raakte eind 2017 in opspraak naar aanleiding van de #MeToo-beweging. “Ik zat een keer in een bioscoopzaal naar een première van mezelf te kijken”, vertelt Ferri. “Ik lag naakt op Kim van Kooten en hij zat naast mij. Hij is van de herenliefde en legde zijn hand op mijn been. Toen riep ik door de hele bioscoopzaal: ‘Job, blijf van mijn been af!'”

En dat moment had volgens Ferri grote gevolgen: “Sindsdien heb ik nooit meer een rol gekregen”, vervolgt hij. “Ik heb denk ik al vijftien jaar geen auditie meer gehad. Er zijn acteurs die net zo goed of slechter zijn dan ik, en die pakken gewoon al die rollen. Ik heb nooit meer iets anders gedaan. Ik krijg in Nederland niet eens meer rollen.”

Bron: RTL Boulevard / foto: AJDJ