Gerda Havertong 22112023 Ajdj (10)

Waarom Gerda Havertong altijd pijn heeft…

In 2021 overleed haar man Roelof en sindsdien slaapt Gerda Havertong alleen. Hoewel ze hem nog dagelijks mist en dat gepaard gaat met verdrietige momenten, gaat het verder goed met Gerda. Op één ding na. Ze vertelt het deze week zelf in Party 20: “Ik voel geen enkele beperkingen bij het ouder worden. Ik heb genoeg energie en ik ben goed ter been. Ik heb alleen een slecht matras, ik heb altijd pijn daardoor. Omdat mijn matras niet in orde is.”

Maar daar kunt u wat aan doen?

“Dat heb ik gedaan, maar het blijft een foute matras. Ik noem bewust geen merk, maar ik ben niet tevreden met het contact dat ik heb gehad naar aanleiding van een bed dat ik al dertig jaar heb gehad. Dan denk je: het matras is niet meer goed. En die meneer zei: ik kom wel even kijken. Het is het bed waarop ik samen met Roelof al die jaren heb geleefd. Dertig jaar lang. Maar na het bezoek van die expert, werd het helemaal niks. Sommige mensen of bedrijven die naam hebben gemaakt, blijven zich daaraan optrekken. Maar ze gaan ineens heel vreemd doen. Dat is blijkbaar de mens eigen. Zoiets verwacht je niet. Het matras of de diepere techniek van het bed vervangen, dat was een logische stap geweest. Maar dat is helaas uitgebleven. Ik ga op zoek naar een andere leverancier met een beter matras.”

Foto: AJDJ