Nationale Haringpartij 21062023 Ajdj (88) Harry Mens

Waarom Harry Mens zo vroeg naar bed gaat…

Op een showbizzfeestje waar we Harry Mens treffen, staat hij moederziel alleen bij een tafeltje voorbij de uitgang. Is hij vandaag solo op deze party of verwacht hij nog gezelschap? “Nee hoor, ik ben alleen gekomen. Ik was erg vroeg, als één van de eerste gasten, en ik ga nu bijtijds weer weg. Ik woon in Noordwijk en mag allejezusgraag langs het strand lopen. Dat doe ik elke ochtend. Ik sta daar extra vroeg voor op, want ik wil lopen tussen 05.00 uur en 05.30 uur. Ik heb geen enkele moeite om vroeg op te staan, want ik zorg ervoor dat ik op tijd in bed lig. Dat komt er doorgaans op neer dat ik 20.30 het licht uitdoe en mijn ogen sluit. Het was een prima feestje met een gezellige sfeer, maar er waren hele volksstammen aanwezig die ik niet ken. Ik ken de prominente artiesten en sporters van deze tijd niet allemaal meer, vroeger kende ik ze allemaal. Het zal de leeftijd zijn.”

Foto: Andries Jelle de Jong