John De Bever Kees

Waarom John de Bever en zijn Kees niet in luxe leven…

Een ontwapenend interview met Kees Stevens over zijn relatie met John de Bever staat nu in Party 43. Je kunt het blad nog tot en met dinsdagavond halen, wanrt woensdag leggen we editie 44 voor je in de schappen. Kees vertelt onder meer waarom hij en John enigszins met de vinger op de knip leven. Hieronder een klein voorproefje van ons interview met Kees:

Kees, waarom liep je vorige week met een van pijn verbeten gezicht rond op de première van ’Only Ferry’, de theatershow van Ferry Doedens?
”Ik ben met sporten door mijn rug gegaan. Ik was een rugoefening aan het doen, maar mijn motoriek is niet helemaal goed, haha, en daardoor schoot het erin. Ik heb ook al maanden wat last van steken in mijn buik. Dus ik heb voor de zekerheid toch maar een afspraak met het ziekenhuis gemaakt. Ik ben eigenlijk niet zo’n dokter-loper, maar ik heb gegoogled op ’steken in buik’ en als je dat doet ben je al halfdood. Je staat dan al met één been in het graf. Dus nee, ik ben wel ook bij de huisarts geweest. Het is niet echt mijn hobby, maar ja soms moet dat eventjes.”