Album Release Party Billy Dans

Waarom René Froger zijn kinderen soms thuis hield van school…

“Ik heb jou en je zus te weinig gezien, maar dat gevoel hou je altijd als vader. Maar na jouw geboorte scoorde ik mijn eerste hit. Het was niet normaal druk. Ik had honderdduizenden uren in jullie moeten stoppen, maar die tijd had ik niet”, vertelt René Froger kwetsbaar in ’MAX Magazine’ aan zijn zoon Danny Froger. René doelt op de periode rond de scheiding van zijn eerste vrouw Yolanda Punt, met wie hij dochter Natascha (40) en zoon Danny (36) kreeg. En die hij vlak voordat Danny werd geboren verliet voor stewardess Natasja.

Danny in het dubbelinterview sussend tegen zijn vader: ”Jij en mama (Yolanda, red.) hebben het heel goed gedaan met de scheiding. Ik was nog een baby en wist niet beter, maar later als kind zag ik wel dat jullie in harmonie met elkaar omgingen. Dus ik heb je dat nooit verweten en kwam ook helemaal niks tekort. Je hield ons soms van school om doordeweeks leuke dingen met ons te kunnen doen.” René weer, opgelucht: ”Gelukkig kon ik dat soort afspraken maken.”

Foto: ANP