Waarom Roger & Laura van ‘Temptation Island’ uit elkaar zijn…

Afgelopen week verrasten Laura en Roger uit Temptation Island vriend en vijand door al vóór het laatste kampvuur wereldkundig te maken dat ze niet langer meer een setje zijn. In het Belgische blad Dag Allemaal doet de 23-jarige Roger nu een boekje open over de breuk.

De aankondiging in Temptation Talk kwam voor veel kijkers totaal onverwacht. Helemaal omdat normaal gesproken de kandidaten van het veelbesproken programma moeten zwijgen over de uitkomst tot de laatste aflevering.

Eind maart zette het stel een punt achter hun relatie. Toch bleek de relatietest niet de boosdoener. Na hun deelname aan het programma bleek dat ze alle twee een andere taal spraken. “Ze wil gaan samenwonen, samen een auto kopen”, vertelt Roger nu over de breuk. “Ik weet niet of ik dat allemaal nu al wil, of ik daar al klaar voor ben. Ik zit in een fase waarin ik niet goed weet waar ik naartoe wil met mijn leven.” Hij sluit niet uit dat het ooit nog goedkomt tussen hen. “Het heeft even wat tijd nodig, dan zien we wel.”

Ondanks alles blijft Roger Laura steunen. Helemaal omdat ze het momenteel flink te verduren krijgt, zowel online als op tv. Veel kijkers van Temptation Island vinden namelijk dat de blondine alle pret bederft door zich afzijdig te houden op het eiland. Volgens Roger krijgt zijn ex zelfs haatberichten en wordt ze op straat aangevallen. Daar is hij helemaal klaar mee en nam het daarom vorige week al op voor zijn ex. “Hoeveel mensen hebben al zelfmoord gepleegd, omdat ze elke dag opnieuw worden gepest?” postte hij eerder op z’n sociale media.

“Het kan niet zo zijn dat Laura niet veilig op straat kan wandelen, dat kan niet. Zij heeft mij niets misdaan op Temptation tot nu toe. (…) De verwondingen die Laura oploopt, dat voelt niemand of ziet niemand.”

bron: RTL Boulevard