Geen Seks

Wat als je man geen seks meer wil?

Lees hier het verhaal van Désiree. Haar man wil geen seks meer. Desirée (41) heeft twee kinderen en is getrouwd. Ze heeft met ongeveer 25 mannen het bed gedeeld. Sinds haar man geen behoefte meer heeft aan seks, zoekt ze het regelmatig buiten de deur.

Wilde middag

Desirée: “Drie weken geleden was het weer zover. Na een wilde, opwindende middag trok ik onze achterdeur open. ‘Lekker geshopt?’ vroeg Jeffrey, terwijl hij achter het fornuis stond. ‘Zeker!’ verzuchtte ik, en gaf hem een zoen. Daarna gingen we gezellig eten met het hele gezin. Alsof er niets gebeurd was. Alsof ik me niet de hele middag in allerlei standjes had laten duwen bij mijn eenmalige avontuurtje.

De allerliefste

Mijn eigen vent is de allerliefste. Ik kan niet verzinnen wie ik liever als vader van mijn kinderen had, met wie ik leuker klets, of tegen wie ik liever aankruip. Echt, als ik voor de rest van mijn leven bij mijn man kan blijven, dan teken ik daarvoor. Alleen is er een maar. Een hele grote. Ons seksleven stelt niets meer voor, we doen het nooit meer. Want Jeffrey geeft niet om seks. Ja, zulke mannen bestaan echt. Hij is nooit erg vurig geweest en sinds hij de veertig gepasseerd is, zegt hij onomwonden: van mij hoeft het niet meer. Tot drie jaar geleden maakte hij nog wel eens zin omdat ik graag wilde. Maar geloof me: niets is zo’n libido-killer dan weten dat je man het alleen voor jóu doet.

Stil in bed

Nu is het al een hele tijd stil in bed. Ik heb daar flink onder geleden. Natuurlijk, ik heb mijn eigen handen maar dat is toch heel iets anders dan een vurige vrijpartij. Bovendien mis ik het om me gewild en begeerd te voelen. Om hierom bij Jeffrey weggaan, is geen optie voor me. En onze relatie openbreken, is mij te ingewikkeld. Daarom heb ik een oplossing gevonden die niet fraai is, maar wel werkt voor mij.

Avontuurtje

Een paar keer per jaar gun ik mezelf een avontuurtje. Altijd eenmalig, puur voor de lust en in het grootste geheim. Ik doe het door mannen te zoeken op een datingsite. Keuze genoeg, een snoepwinkel vol. Alleen al het scrollen, het liken en het chatten vind ik erg spannend. Als ik een geschikte man heb gevonden, wisselen we fantasieën uit en winden elkaar vast op.
En dan, op een zaterdag dat Jeffrey denkt dat ik ga winkelen, spreek ik in het stiekem af. Meestal is met iemand die ook gebonden is, dat geeft de minste kans op gedoe. Het is iedere keer weer spannend. Want hoeveel ik ook chat, ik weet nooit wie ik tref. Maar tot nog toe heb altijd geluk gehad. De zeven mannen die ik de afgelopen jaren heb gezien, waren stuk voor stuk leuke, lekkere kerels. Of het niet gek is om meteen te gaan seksen wanneer we elkaar ziet? Nee, al dat chatten zie ik als voorspel. Als we tegenover elkaar staan, dan snak ik naar het echte werk. Gulzig zoenen, huid tegen huid, handen die mijn benen uit elkaar duwen, vieze woordjes fluisteren: het liefst trek ik er de hele middag voor uit. Om keer op keer opnieuw te beginnen. Als ik na afloop naar huis rij, met aankopen die ik eerder die week al heb gehaald, voel ik me helemaal opgeladen. Dan vind ik het niet erg meer dat Jeffrey me nooit eens opgewonden in mijn billen knijpt. Nee, dan ben ik gewoon weer happy met hem. Tot het na een paar maanden weer begint te kriebelen. Er zullen vast mensen zijn die me veroordelen om dit stiekeme gedrag. Maar dit wil ik mezelf gewoon gunnen. Want ik ben dan wel niet trouw aan mijn man, maar wel aan mezelf en aan mijn eigen behoeftes. En is dat niet óók heel belangrijk?”


Dit artikel is afkomstig uit Vriendin. Meer van dit soort mooie verhalen lezen? Ga naar Vriendin