Wat is het beautygeheim van Máxima?

Zou ze aan de botox of fillers zitten? Of is het puur natuur: de schoonheid van onze koningin. Cosmetisch arts Marsha Wichers werpt er haar professionele blik op. “Onze koningin heeft van nature een goede botstructuur. Je ziet dat bijvoorbeeld aan haar kaaklijn. Ze heeft nog steeds een mooi volume in haar jukbeenderen en wangen.

Ooglidcorrectie voor koningin Máxima

Of koningin Máxima botox of fillers gebruikt vindt Marsha Wichers moeilijk te zeggen. “Áls ze moeder natuur een handje helpt is dat heel subtiel en mooi gedaan. Grote operaties zal Máxima niet achter de rug hebben, verwacht de arts. “Het lijkt erop dat Máxima een bovenooglidcorrectie heeft laten doen. Ze had in haar jeugd altijd volle oogleden en dat heeft ze nu niet meer.”

Profhilo voor Máxima

Wat vooral opvalt is dat Máxima goed onderhoud pleegt. “Haar huid ziet er goed uit. Ik denk dat ze vast wel eens gebruik zal maken van huidverbeterende behandelingen, denk bijvoorbeeld aan Profhilo en hyaluronzuur skinboosters. Deze veranderen de vorm van het gezicht niet, maar stimuleren collageen en maken de huid wat voller en stralender.”

Bron: Showbuzz / Beeld: RVD