Wat vindt Marijke Helwegen zo afschuwelijk?

Bent u ook zo benieuwd hoe Marijke Helwegen haar oud en nieuw heeft gevierd? Nou, wij wel! Daarom hebben we het haar maar gewoon gevraagd!

Marijke, hoe heb jij oud en nieuw gevierd?
”Ik ben niet de kroeg ofzo ingegaan. Dat boeit mij niet en ik val altijd van een barkruk af terwijl ik niet drink. Ik heb hier thuis een paar kennissen gehad. Een leuk stel, een alleenstaande dame en iemand uit de straat die ook geen partner heeft. Net als voorgaande jaren, heb ik ook deze keer wat door de traiteur laten aanleveren en dat was perfect. Mijn man Harry zorgde voor alle drankjes, wijnen enzo. Met onze gasten zaten Harry en ik gezellig in de woonkamer en dan hebben wij het over allerlei leuke dingen. Ook vroegen wij aan elkaar wat onze wensen voor het nieuwe jaar zijn. Toen de oudejaarsconference van Claudia de Breij begon, zijn wij met z’n allen naar de tv- kamer gegaan, die zich boven in huis bevindt. Iets na twaalf uur zijn wij eventjes naar buiten gegaan, maar ik vind dat geknal van het vuurwerk afschuwelijk. Met name voor de dieren, want ik weet hoe angstig ze zijn en dat grijpt mij heel erg aan.”

Foto: Andries Jelle de Jong