Wat voor relatie heeft Waldemar Torenstra met lifecoach Nicole?

Gaat het wel goed met de relatie van Waldemar Torenstra en Sophie Hilbrand? Het stel is vijftien jaar samen maar gaan ze nu uit elkaar? Party heeft ontdekt dat Waldemar een appartement heeft gekocht. Niet met zijn verloofde Sophie, maar met een andere vrouw genaamd Nicole.

Bruiloft Waldemar Torenstra en Sophie Hilbrand

Waldemar Torenstra en Sophie Hilbrand hebben een druk leven. Waldemar is vaak te zien op het witte doek, en Sophie is tegenwoordig presentatrice van de talkshow ‘Khalid & Sophie’. Daarnaast is er nog de zorg voor hun twee kinderen, zoon Ravi en dochter Robin. In 2017 vroeg Waldemar Sophie ten huwelijk. Maar de bruiloft moet nog steeds plaatsvinden.

Lifecoach Nicole en Waldermar Torenstra en Sophie Hilbrand

Het drukke leven zorgde een paar jaar geleden voor een burn-out bij Sophie. Ze vertelde dat ze niks meer kon behalve huilen. De burn-out gaf aanleiding om haar BNN-programma ‘Sophie in de Mentale Kreukels’ te maken. Het zou zomaar kunnen dat Sophie en Waldemar in die tijd in aanmerking zijn gekomen met lifecoach Nicole, die mensen met een burn-out helpt.

Zijn Waldemar Torenstra en Sophie Hilbrand uit elkaar?

Het bijzondere is nu dat Waldemar een appartement heeft gekocht met Nicole. Het appartement in Hoofddorp kostte 180.000 euro. Het appartement is betaald met eigen geld.Het kan natuurlijk zijn dat het een zakelijke transactie is. Hopelijk betekent dit niet dat de relatie tussen Sophie en Waldemar op de klippen is gelopen en dat Waldemar verder gaat met Nicole.

Bron: Party / Beeld: Party