Waylon Bibi Insta

Waylon en Bibi laten zich niet gek maken

Waylon en Bibi Breijman hebben het de laatste tijd zwaar te verduren gehad. Zowel privé als in de media. Met name juicechannels hielden het paar nauwgezet in de gaten. Waylon had een affaire toen zijn Bibi hoogzwanger was van hun tweede kindje. Toch koos het stel volop voor elkaar. Nu is Bibi zwanger van hun derde. Het stel was zaterdagavond voor het eerst weer samen op de rode loper van de nieuwe film Verliefd op Bali. Bibi heeft daarvan de titelsong gezongen.

Aardbeien juice

Op de vraag van Shownieuws hoe het met de juice-channels gaat antwoordt het stel: “Ik weet niet hoe het met de juice-channels is”, zegt Waylon. De zwangere Bibi onderbreekt hem: “De enige juice waar ik me nog mee bezighoud, is de juice van mijn kinderen en dat is aardbei en banaan”, grapt ze.

Mijn zak opblazen

Waylon is meer bezig met de ‘juice’ zijn zwangere vrouw dan die van de media. “Vruchtwater juice”, grapt hij. “Weet je wat het is, er is een hoop gebeurd. Iedereen weet er het zijnde van. En wij weten hoe het echt zit. Dat is lekker, toch? Daarom staan we hier. En de rest kan lekker mijn grote zak opblazen. Heerlijk toch? Ja, f*ck it!”, aldus Waylon.

Beeld: Instagram