Waylon 171121 Ajdj (26)

Waylon keert terug met zijn Top1000 in Rotterdam Ahoy

Volgend jaar, op 30 november, keert Waylon terug met zijn Top1000 in Rotterdam Ahoy. Na zijn succesvolle concert op 2 december jl. heeft de zanger besloten om in 2024 voor het zevende jaar op de bühne van de Rotterdamse poptempel te staan met Waylon’s Top1000. De kaartverkoop is begonnen.

De bezoekers van Waylon’s Top1000 in Rotterdam Ahoy waren het meer dan eens: Geef Waylon welk nummer dan ook en hij maakt er een fantastische versie van. Waylon’s Top1000 werd dit jaar voor de zesde keer georganiseerd en is een feest der herkenning geworden. Gedurende het concert zong Waylon, onder begeleiding van zijn vaste band, zijn favoriete songs van de grootste artiesten ter wereld. Om en nabij de dertig songs van onder andere U2, Michael Jackson en Bryan Adams kwamen voorbij.

‘Ik ben heel blij dat ik volgend jaar weer een show van mijn Top1000 in Rotterdam Ahoy mag geven,’ laat Waylon weten. ‘Er is zoveel keus en ik probeer ieder jaar weer nieuwe songs uit mijn eigen top1000 te vertolken. Mijn grote helden hebben prachtige muziek gemaakt en het is een feest om deze liedjes voor zo’n uitzinnig publiek te mogen zingen. Volgend jaar dus weer, op 30 november. Ik heb er enorm veel zin in.’

In 2016 stond Waylon voor het eerst in Rotterdam Ahoy met deze concertreeks. Waar hij in de afgelopen jaren alleen hits uit zijn top1000 zong, kwam hij bij zijn eerste lustrumeditie met een Rood-Wit-Blauwe editie, waarin Waylon grote hits van Nederlandse artiesten zong.

Samenwerking Talpa eCommerce

Met de Talpa eCommerce-platformen voor veilingen en directe deals kan Waylon’s Top1000 helpen aan een divers aanbod aan belevenissen. Waylon’s Top1000 is een gewild muziekevenement. De organisatie zet zich in om de toegang voor Waylon’s Top1000 voor een breder publiek mogelijk te maken. Door de samenwerking met o.a. VakantieVeilingen kunnen tickets voor de tweede ring uitsluitend hier verkregen worden. De organisatie is blij met de samenwerking met VakantieVeilingen, “zo bieden wij de eventuele bezoekers nog meer de kans om de geweldige muziek van Waylon’s top1000 te ervaren.”

Kaarten voor Waylon’s Top1000 op 30 november 2024 in Rotterdam Ahoy zijn te koop via www.ticketpoint.nl/waylonstop1000

Foto: AJDJ