Vamos

Wedden dat…

De afgelopen tijd is er geen dag voorbijgegaan dat André Hazes niet in het nieuws is geweest. Van euforische verliefdheid en heftige break-ups tot geruchten over een verslaving; de vaderlandse media schreef de blaren op de vingertjes. Vooral op liefdesgebied liet André een spoor van vernieling achter… Monique gaf toe dat haar hart in duizend stukjes was gebroken toen hij haar verliet, Bridget Maasland klopte aan bij een therapeut om haar korte romance met de zanger te verwerken en Sarah van Soelen zegt baat te hebben bij een traumabehandeling.

De meeste vrouwen zouden hun ex nooit meer terug willen na de publieke vernedering die Monique voor haar kiezen kreeg. Maar toch gokken velen dat een verzoening tussen André en Monique aanstaande is. Ze houdt nou eenmaal zielsveel van de zanger en Monique is op haar beurt een veilige haven voor André. In de showbizz voorspelt men dan ook dat Monique haar armen, hart en huisdeur weer voor de zanger zal openen. Volgens psychiater en verslavingsarts Bram Bakker zal voor een geslaagde verzoening echter wel het nodige werk verzet moeten worden. Bram maakt zich zorgen om de zanger; het wereldje van glitter en glamour waarin hij leeft, kent immers de nodige valkuilen.

Dit geldt ook voor sommige voetballers. Dirk Kuyt zocht bijvoorbeeld spanning en ontspanning in de gokwereld. De oud-voetballer moest eerder dit jaar op het matje komen bij de politie vanwege gokken op een illegale site. Hij zou naar verluidt soms wel 25.000 euro in hebben gezet. Nou zal Dirk niet zo snel aan de bedelstaf raken, maar illegaal gokken is nou eenmaal niet iets waar justitie heel vrolijk van wordt.

Waar wij wel vrolijk van worden, zijn de Meilandjes. Martien en Erica maken er geen geheim van dolgraag de middagshow van Carlo & Irene over te willen nemen. ”Het zou goed bij ons passen.” Dat moet toch de moeite waard zijn om over na te denken bij SBS. Wedden dat het een hit wordt!

Chantal Braspenning – hoofdredacteur