Sylvie Meis Wim Beelen Insta

Weer een relatie geknapt: Sylvie Meis vrijgezel

Arme Sylvie Meis. Voor de zoveelste keer is de liefdesbubbel waar ze zo blij in verkeerde, geknapt. De relatie tussen Sylvie Meis en ondernemer Wim Beelen is verbroken. Dit heeft Wim bevestigd aan ‘RTL Boulevard’. De twee waren enkele maanden samen.

Wim vertelt dat ze gisteren een einde aan hun relatie hebben gemaakt. De twee blijven wel bevriend. “Sylvie is echt een superleuke, lieve, ongelofelijk slimme vrouw”, zegt de Amsterdammer. “Maar het leven dat zij leidt, is gewoon niet mijn leven.”

“Ik ben gewoon Wim en mijn leven is gewoon mijn leven. En dat gaat niet anders worden. Dan kun je wel iemand leuk vinden en doorgaan, maar dat heeft geen nut. Want ik wil gewoon mijn leven leiden.”

Sylvie deelde op de laatste dag van 2023 nog een foto waaruit bleek dat ze de jaarwisseling met Beelen (48) doorbracht. Andere foto’s met Beelen zijn niet meer op de Instagram-pagina van de presentatrice te vinden. Ze plaatste dinsdagavond een foto waarbij ze schreef dat ze blij was om “terug in Hamburg” te zijn. Meis woont in die Noord-Duitse stad. Sylvie bevestigde in oktober dat ze samen was met de Amsterdamse multimiljonair Wim Beelen. Het stel werd eerder al samen gespot op zijn jacht bij Mallorca.

De twee leerden elkaar afgelopen zomer kennen op een terras. “Zij wist niet eens wie ik was”, zei de 48-jarige Beelen daarover in Het Financieel Dagblad. “Ik bleef in de dagen erna erover nadenken. Ik ben vrijgezel. Zij is vrijgezel. Jeetje”, vertelde de zakenman, die volgens zakenblad Quote een geschat vermogen van 155 miljoen euro heeft.

Bron: nu.nl / foto: Instagram