Weer

De herfst is in volle gang, de blaadjes vallen van de bomen en het regent geregeld pijpenstelen. Toch schijnt in het leven van Eugène van Dun, de ex-verloofde van Connie Witteman, momenteel de zon. Hij is namelijk onlangs getrouwd met zijn Russische jonge blom. ”Op het stadhuis in Praag hebben we het jawoord uitgesproken. Ik ben zielsgelukkig. Albina en ik passen heel goed bij elkaar.”

Het huwelijksnieuws moet Connie toch rauw op het dak vallen. Ooit was zij zelf heel erg gelukkig met Eugène. Zo gelukkig dat ze trouwplannen hadden. Maar op eerste kerstdag besloot Connie dat het over en uit was met de liefdespret en werd Eugène ijskoud bij het grof vuil gezet. De zakenman wist in eerste instantie niet wat hem overkwam. Maar lang bij de pakken heeft hij niet neergezeten. Want daar was plots zijn Russische schone; zij steunt Eugène door dik en dun. Gooit Connie zo nu en dan nog met modder naar haar ex-verloofde, Eugène gooit het over een geheel andere boeg. Hij kiest met volle overtuiging voor de liefde en zijn geluk moet als de ultieme wraak voelen op Connie. Dat hij getrouwd is met een jonge vrouw, zal ongetwijfeld als een blikseminslag bij zijn ex zijn binnengekomen.

Ook bij Marijke Helwegen kan het thuis af en toe flink donderen. Marijke vertelt over de ruzies die zij soms met haar man heeft. ”Hij vindt dat ik te veel kwebbel.” Van haar echtgenoot mag het allemaal wel een tandje minder, Marijke hoeft niet altijd het zonnetje in huis te zijn… Wie het leven altijd van de zonnige kant probeert te bekijken, is Rossana Kluivert. Maar dat valt helaas niet altijd mee. Ze is momenteel onder behandeling voor een bacteriële infectie. ”Ik lig op bed aan een infuus”, zo laat ze ons bedrukt weten. Rossana heeft in haar leven al vele stormen moeten trotseren, laten we hopen dat haar huidige gezondheidszorgen snel weer tot het verleden behoren.

Chantal Braspenning

Hoofdredacteur