Mariska Van Kolck Insta

Welke kerstmuziek kiest Mariska van Kolck?

Als we Mariska van Kolck spreken, zijn we erg benieuwd of ze meer houdt van ’All I Want For Christmas’ van Mariah Carey of juist van Wham! met ’Last Christmas’? Mariska zegt ons: ”Nee, ’Driving Home For Christmas’ van Chris Rea is mijn favoriet! Het is heel vaak voorgekomen dat ik in Duitsland had gewerkt en dat ik naar huis reed en dacht: dit is echt mijn song. Ik ben natuurlijk altijd on the road. Ik rij zo vaak met de auto naar huis. Als ik in deze tijd van het jaar ’Driving Home For Christmas’ hoor, laat ik altijd een traantje, haha, omdat het heel emotioneel is voor mij. Toen ik in Duitsland werkte, mocht ik tijdens de feestdagen één dag naar huis en tijdens de autorit komt zo’n lied dan twee, drie keer voorbij. Terwijl je weet: ik ga nu inderdaad naar huis om bij mijn familie, bij vrienden te zijn. Voor mij is ’Driving Home For Christmas’ daarom heel toepasselijk.”

Ook de andere kerstdilemma’s van Mariska van Kolck lezen? Haal gauw Party 51!

Foto: Instagram